Blogi muuttaa ensi viikolla – minne?

Olen jo tässä lähes pari kuukautta tiennyt, että blogini tulee muuttamaan uuteen osoitteeseen ensi viikolla. Olen kirjoittanut Fitfashionilla nyt jo useamman vuoden, ja toisinaan uudet tuulet tekevät hyvää. Vaihtelu virkistää ja luo aina jotain uutta.

Blogini muuttaa ensi viikon lopulla Otavamedian Kaksplus-blogipostaaliin. Kaksplussan blogit ovat pääosin perhe- ja äitiysblogeja, nyt he saavat mukaan yhden lifestyle-blogin, jonka yksi kantavista teemoista on nykyään myös perhe ja äitiys. Hilla Stenlund -blogin sisällön tai teemojen suhteen ei ole tiedossa muutoksia, jatkan ihan tällä samalla – hyväksi todetulla – kaavalla jatkossakin. Joillekin teistä saattaa olla myös Anna-blogit tuttuja, nekin kuuluvat Otavamedian alle, Kaksplussan sisaruksena.

Kaksplussassa ollaan erityisesti kiinnostuneita saamaan mukaan hyvinvointiin ja liikuntaan keskittyvä lifestyle-blogi, joten treenijutut eivät ainakaan tule blogista siis minnekään katoamaan. Kevään mittaan saattavat jopa himpun verran lisääntyä, sillä valmistuin pari viikkoa sitten hyvinvointivalmentajaksi ja senkin osalta varmaan jotan mukavaa tiedossa. 🙂

Olen tästä tulevasta muutoksesta enemmän kuin iloinen ja uskon edessä olevan kiva blogivuosi sitä myötä. Tämä muutos mahdollistaa minulle lisäksi sen, että voin entistä paremmin keskittää aikaani bloggaamiseen ja sitä kautta panostaa sisällön tuottamiseen ja kirjoituksiin blogissani. Joten Teille lukijoilleni, vain osoite muuttuu ensi viikolla, sitten jatketaan taas rok rok rok!

Katse kohti uutta!

Ota blogini seuranataan Instagramissa ja Facebookissa, niitä kautta on varmasti helpoin sinunkin siirtyä lukijana uuteen osoitteeseen kanssani. 🙂

Hyvää alkavaa viikonloppua sinulle siellä!

Blogiterkuin, Hilla