Perustin markkinointitoimiston, joka kantaa nimeä Floussa

*Sisältää mainoslinkkejä

Nyt on aika kertoa täällä blogissanikin seuraavista tulevaisuuden suunnitelmistani, minusta tulee yrittäjä. Tai olen oikeastaan ollut sitä jo tämän vuoden alusta lähtien. Ajatus omasta markkinointitoimistosta on hautunut mielessäni jo muutaman vuoden ajan. Nyt tuli sopiva aika hypätä yrittäjän saappaisiin – haluan nähdä, mitä mahdollisuuksia tämän oven takaa löytyy. Tartuin kahvaan ja avasin oven.

Olen perustanut oman markkinointitoimiston, joka kantaa nimeä Floussa. Floussa on yhden naisen markkinointitoimisto – markkinoinnin kaverisi, kun tarvitset tekijää tai raikkaita ja ravistelevia ideoita. Sparraan strategiaa, luon puhuttelevia sisältöjä, ylläpidän somea, suunnittelen verkkosivuja tai kuvaan vaikkapa yrityksesi tuotekuvat materiaaleihin. Hei yrittäjä, olen täällä juuri sinua varten.

Mistä Floussa sai alkunsa?

Olen aina ollut yrittäjähenkinen, tulevaisuuteen katsova innostuja. Oma yritys ja ajatus itsensä työllistämisestä on aina kiehtonut minua. Tähän mennessä sellaiselle ei kuitenkaan ole ollut sopivaa sijaa elämässä. Nyt äitiyslomaani on jäljellä 43 päivää, jonka jälkeen olen päättänyt jatkaa hoitovapaalla ja tituleerata itseäni yrittäjäksi. Aion uskaltaa, koska juuri nyt se tuntuu oikealta. Äitiyslomalla on ollut hyvä aika kypsyttää ideoita, ajatella, ideoida, suunnitella ja viimein toteuttaa.

Suomalaisella viestintätoimisto-, mainostoimisto- ja markkinointikentällä väreilee nykypäivänä pirteä vire. Paljon on tekijöitä, mutta olen varma, että isojen toimistojen ohella pienemmillekin tekijöille on tilaa. On tilaa tällaiselle yhden naisen markkinointitoimistolle, joka on ketterä käänteissään.

Kuka minä olen?

Täällä Hilla Stenlund -blogissani olen edelleen lifestyle- ja hyvinvointiblogia kirjoittaja Hilla, liikunnan ystävä, pienen tytön äiti, vaimo, ystävä, juoksija, unelmoija, bloggaaja, joka haluaa nauttia elämästään ja kirjoittaa siitä. Sen lisäksi olen markkinoinnin KTM, valmistunut Turun yliopistosta muutama vuosi sitten ja haluan kokeilla omia siipiä markkinoinnin ja viestinnän alalla. Markkinoinnin parissa strateginen suunnittelu, brändin rakennus, sisällöntuotanto ja digimarkkinointi ovat vahvuuksiani. Kanavista sosiaalinen media on intohimoni.

Kanavia ja keinojakin tärkeämpää on kiehtova tarina. Viesti, joka erottaa brändin muista, keskustelee kuulijoidensa kanssa. Uskaltaa erottua ja kuulua.

Sellaista markkinointia minä haluan tehdä. Siksi perustin Floussan.

Uutena yrittäjänä teen mielelläni yhteistyötä, verkostoidun ja olen valmiina kääntämään haasteita voittaviksi mahdollisuuksiksi. Nykäise hihasta, tavataan ja jutellaan! Sitä ennen haluat varmasti tutustua uusiin Floussan sivuihin, jotka sain eilen tehtyä valmiiksi. Tervemenoa tutustumaan!

Floussa Facebookissa

Floussa Instagramissa

www.floussa.com

-Hilla