Babyshower yllätys

vauva 15

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

vauva 6

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

vauva 1

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Minut yllätettiin maanantai-iltana ihan täysin. Sisarukseni ja ystäväni kotipaikkakunnaltani olivat järjestäneet minulle ihan mahtavan illan ja babyshowerit.

Tulevaa vauvaa on nyt juhlistettu ihanien tarjoilujen, lahjojen ja ennen kaikkea tärkeiden ihmisten kanssa. Meidän bebellä on jo nyt ja tulee olemaan niin paljon rakkaita ihmisiä ympärillä. Mahdottoman onnellinen olo oli toissailtana. Edelleenkin yhdessäoloa ja naurun remakkaa muistellessa minut valtaa mammahormonit ja sydän pakahtuu. Onnellisuus, se on ihan paras tunne.

Olimme sopineet ystäväni kanssa maanantaille yökylätreffit Lahdessa ja iltapäivästä ystäväni ehdotti, että lähdetäänkö käymään satamassa jätskeillä. Sehän jäätelön ystävälle sopi mainiosti, mutta autossa ystäväni sanoikin, että otamme suunnaksi toisen osoitteen. Ystäväni on tunnettu extempore-jutuista, joten en siinäkään vaiheessa kummempia aavistellut. Lopulta saavuimme vanhempieni luokse, ja siellä odotti loppu sakki. Että ”Yllätyyyys!”

Tarjoilut olivat herkulliset, kiitos niistä laittajille ja leipojille. Vauvamme sai kauniita lahjoja, jotka ehdin eilen jo pyöräyttää pesukoneessa ja laittaa vauvan vaatekaappiin odottamaan käyttöä. Söpöjä juttuja. 🙂

Kuvista voi päätellä tulevan vauvamme sukupuolta, vaikka en olekaan sitä täällä blogissa tai Instagramissa vielä ääneen huudellut. Eihän sukupuolen määritys toki koskaan 100 % varmaa ole, joten edelleen välillä muistuttelen itselleni että voihan sieltä edelleenkin putkahtaa jotain muuta maailmaan kuin tällä hetkellä kuvittelemme. Mutta meneehän ne vaaleanpunaiset röyhelöt pojallekin. 😉 hehe.

Että olipas maanantai ilonpäivä, joka pysyy mielessäni kauniina muistona tästä odotuksesta ja ajanjaksosta elämässä. Tuntuu hyvältä. Kiitos!

<3 Hilla

 

 

FitFashion

FitFashion on Suomen suurin ja paras aktiivisen elämäntyylin blogiyhteisö. Bloggaajien elämänmakuisista tositarinoista löydät motivaatiota ja ideoita arkeesi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta