Desenio julisteet ja taulut

Desenion taulut ja pesänrakennusvietti

desenio INSP8170_1

Aloin keväällä seurata Desenion Instagram-tiliä erään bloggaajan kautta. Ihastuin julisteisiin ja kollaaseihin, joita Desenion tilille aika ajoin päivittyi.

Olohuoneemme seinät olivat jo jonkun tovin kaivanneet piristystä. Muutimme uuteen kotiimme viime syyskuussa ja siitä asti olohuoneet seinät olivat ammottaneet tyhjyyttään. En ollut keksinyt, mitä niille laittaisi. Odottelin myös omaa maalausinspiraatiota. Maalasinkin pari taulua siinä kuitenkaan onnistumatta. Eihän niistä tullut sellaisia kuin olisin toivonut.

desenio Insp8180_1
Kuva Desenio.fi
desenio Insp8184_1
Kuva Desenio.fi

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

desenio taulu

Lopulta alkukesän päivinä päätin, että nyt tyhjien seinien tuijottelu saa riittää ja klikkasin itseni Desenion nettikauppaan. Oliko siis helpompaa ratkaisua kuin klikata ostoskoriin pari julistetta, oikean kokoiset kehykset ja tilaukset tulisi muutamassa päivässä perillä. Mun mielestä tässä kohtaa ei. Ja tämä ei siis ole maksettu mainos, vaikka siltä saattaa kuulostaa. 🙂

Julisteiden loputon määrä nettikaupassa oli ehkä ainoa haaste. Siinä meni jokunen tovi valitessa. Annoin myös pienen äänimäärän meidän talon miehelle. Daniel antoi äänensä julisteelle, jossa on tuo metsäkauris. Minä sitten keksin ympärille jotain pehmeämpää ja naisellisempaa. Siitäkös kombo syntyi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mielestäni lopputuloksesta tuli aika kiva. Simppeli ja yksinkertainen, mutta sitä meidän koti onkin. Meillä on paljon valkoista ja harmaan sävyjä, joten en sitten julisteidenkaan väreillä lähtenyt revittelemään. Seuraava projektini liittyykin vauvan syntymään ja pesänrakennusviettiini. Se projekti voisi sisältääkin enemmän hempeitä sävyjä ja värejä. Olen ajatellut, että tilaisin Deseniosta hieman pienempiä tauluja ja tekisin niistä vauvan sängyn päälle kauniin kollaasin. Katsotaan mitä keksin.

Muutenkin olen laittanut kotia uuteen uskoon vähän isommalla kädellä. Kävin omat vaatekkaappini läpi, vein turhaa kierrätykseen, ostin tulevalle vauvalle omat vaatekorit, joita olen nyt päässyt täyttämään. Viime viikolla saapuneet äitiyspakkauksen vaatteetkin kävivät jo pesukoneessa ja ovat jo kauniista viikattuina vauvan omassa vaatekaapissa. 3 kuukautta laskettuun aikaan, niinkö kauan pitäisi vielä odottaa. Heheh. Onneksi perjantaina alkaa kesäloma ja päästään muutamaksi viikoksi kotoa reissuun niin saa hetken tämä kodin laittaminen odottaa. 🙂

Sellaisia kuulumisia meidän kotoa!

Mukavaa tiistaita meille kaikille. 🙂

-Hilla

FitFashion

FitFashion on Suomen suurin ja paras aktiivisen elämäntyylin blogiyhteisö. Bloggaajien elämänmakuisista tositarinoista löydät motivaatiota ja ideoita arkeesi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta