Kun iho herää talviunilta

*Kasvohoito yhteistyössä Sara H:n kanssa / Yon-Ka tuote saatu blogin kautta

Ihoni on pitkästä aikaa todella hyvässä kunnossa. Tässä menneen parin vuoden aikana on ehtinyt olla jos jonkinlaista ala- ja ylämäkeä kasvojen ihon kanssa. Ennen raskautta oli aikuisiän aknea, sen jälkeen hormoninäppyä enemmän tai vähemmän, synnytyksen lähestyessä tuli tummia pigmenttimuutoksia. Nyt imetystä on kestänyt 5 kuukautta, unet ovat meillä kaikilla parantuneet, elämä jokseenkin tasoittunut, ja sen näkee myös kasvoista. Mukava näin kevään korvilla saada iho parempaan kuntoon.

Löysin viime vuonna somen kautta, itseasiassa Instagramista, Saran kauneushoitolan. Etsiskelin luonnonmukaista hoitolaa, joka tekisi hoidot luonnollisilla aineilla. Ja tietenkin etsin myös esteettisesti kaunista kauneushoitolaa, hyvää sijaintia ja mukavaa kosmetologia, jonka hoitopöydällä olisi ihana käydä aika ajoin rentoutumassa ja hoitamassa samalla kasvojen ihoa. Onnekseni löysin Saran, joka tekee työtään intohimolla ja osaavilla käsillä. Hänen luonaan on aina yhtä mukava käydä, palaan kotiin aina kauneusjutuista ja ihonhoidosta inspiroituneena.

Olen käynyt hoitolassa muun muassa syväpuhdistavassa kasvohoidossa ja rentouttavassa öljykynttilä vartalohoidossa. Tällä kertaa Sara suositteli kasvoilleni puhdistavaa ja kirkastavaa Vital Defense -hoitoa. Vitamiinikasvohoito on kuulemma parhaimmillaan tähän aikaan vuodesta, kun iholta on hyvä putsata pois kuiva iho talven jäljiltä sekä kevään katupölyt. Hoitoon kuuluivat pari todella hurmaavan tuoksuista kuorintaa, jotka tosiaan kirkastivat ilmettä ja tekivät ihosta taas pehmeän. Vaikka kotihoitonakin teen itselleni viikottain kasvojen kuorintaa, niin kasvohoidossa saa tehokkaamman käsittelyn ja siksikin paremman lopputuloksen.

Hoidossa oma lempparini on tietenkin kasvo- ja hartiahieronta. Tälläkin kerralla olin siinä unen ja valveen rajamailla, samalla kuunnellen hoitolan rentouttavaa taustamusiikkia. Aah. Lopussa viilentävä kasvonaamio tuntui super hyvältä. Naamio toi sellaisen mukavan raikkaan tunteen iholle hoidon lopussa ja rauhoitti varmaan myös ihoani, joka helposti punoittaa hoidon jälkeen. Nämä pari kasvokuvaani on otettu heti hoidon jälkeen läheisessä Muumi-kahvilassa, joten lopputulos oli kyllä kuulas ja heleä. Eikä pahemmin punoittanut.

Saralla on hoitolassaan käytössä Yon-Ka-sarjan tuotteet, jotka ovat nyt olleet itselläni kotikäytössä jo reilun puoli vuotta. Sara valitsi minun iholle sopivat tuotteet: riittävän tehokas, mutta ei kuivattava pesuneste, viikottain käytettävä hellävarainen kuorintavoide, yöksi laitettava seerumi ja kosteuttava hoitovoide yö- ja päiväkäyttöön. Ihoni on oikeastaan sekaiho ja tarvitsee siksi riittävän täyteläisiä ja kosteuttavia hoitotuotteita. Olen saanut hyviä tuloksia näiden luonnonmukaisten hoitotuotteiden kanssa ja uskon jatkossakin pysyväni kosmetiikkatuotteissa, jotka sisältävät luonnollisia raaka-aineita. Mielellään tulevaisuudessa kokeilisin myös luonnonmukaisia shampoita sekä deodorantteja.

Myös luonnonkosmetiikka on alkanut kiinnostaa minua yhä enemmän ja enemmän. Jotenkin musta tuntuu, että luonnonkosmetiikka ja luonnolliset meikit eivät pysyisi kasvoilla yhtä hyvin kuin tavalliset meikit, mutta olen tämän ajatuksen kanssa varmasti vähän vanhanaikainen. Sara kertoi näistä Kjaer Weissin meikeistä, joilla hän asiakkaitaankin meikkaa. Ovat kuulemma laadukkaita ja sisältävät iholle suotuisia ainesosia. Pikkuhiljaa olen siis minäkin siirtymässä luonnonkosmetiikkaan, jonka suosio on tainnut nousta huimaa vauhtia ihan vasta viimeisten vuosien aikana. Ja hyvä niin!

Tällä kertaa sain Saralta kotiin viemiseksi vielä pari uutta tuotetta. Alla olevassa kuvassa kevyempi voide kevääksi ja uusi Defense+ boosteri, tuotteet suojaavat ihoa näin keväällä ilmansaasteilta ja katupölyiltä, jotka aiheuttavat ihon ennenaikaista vanhenemista. Tuo boosteri sisältää öljyjä, joka ovat ihan must juttu iholleni.

Tässä on kaikenlaista tullut testattua, mutta omat parhaat vinkkini hyvään ihoon ovat riittävä veden juominen, hyvät ja kosteuttavat hoitotuotteet, ihon säännöllinen kuoriminen sekä makeiden herkkujen ja karkkien rajoittaminen vain viikonloppuun tai yhteen päivään viikossa. Jos makeahammasta alkaa kolottaa, niin teen vaikka hyvän smoothien mieluummin, joka sisältää myös vitamiineja ja hyödyllisiä ainesosia. Helpommin ehkä sanottu kuin tehty, mutta huomaan kyllä sokerilla olevan huonontava vaikutus kasvojeni ihoon.

Siskoni, joka on myös tyttäreni kummitäti, toimi hoitotätinä sillä aikaa kun minä kävin kasvohoidossa. Ennen vauvan syntymää kasvohoidossa käyminen oli tavallaan paljon helpompaa, kunhan varasi ajan ja meni. Nyt täytyy ottaa huomioon pieni ihminen ja hänen hoito, mutta uskon että rentouttava hoito kauneushoitolassa tekee myös jokaiselle äidille aika ajoin hyvää. Kun sen ajan varaa, niin sitten sitä tulee mentyä. Kaiken kiireen ja velvollisuuksien keskellä ei kannata unohtaa itseään. On taito osata hoitaa myös itseään ja pitää omasta hyvinvoinnista hyvää huolta. Kun itse jaksaa, voi myös lapsikin paremmin. Kevään äitienpäiväkin lähestyy, joten nyt vaan iseille, miehille ja poikaystäville vinkkaamaan hyvästä lahjavaihtoehdosta. Ite ainakin olisin onnesta soikeana, jos äitienpäivänä pääsisin vaikkapa hierontaan, kasvohoitoon tai valmiiseen ruokapöytään. 🙂

Sara halusi tarjota teille lukijoilleni taas huhtikuun ajan 10%:n tutustumisedun kasvohoitoihin ja hoidon yhteydessä tehtyihin Yon-Ka ostoksiin. Saran raikkaat uudistuneet nettisivut löytyvät täältä ja tiedustelut, ajanvaraukset ja kysymykset voi lähettää maililla Saralle osoitteeseen sara(at)sarah.fi. Yhteystiedot löytyvät täältä, myös sivujen kautta onnistuu yhteydenotto ja ajanvaraus.

Mukavaa tiistaita sinulle!

-Hilla

Hilla Stenlund - Lifestyle-blogi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 4
Tykkää jutusta