Kesäloman eka viikko

Aloitin kesälomani viikko sitten. Samalla päätin pitää myös viikon blogitauon, mikä teki todella hyvää.

En ollut viikkoon hetkeäkään tietokoneella, puhelinta näpräsin vähemmän ja kamerallekin tuli tallennettua vain muutama hetki. Sen sijaan nautin hetkestä, lomafiiliksestä ja siitä, ettei to do -listalla ollut mitään. Sai vaan olla ja tehdä mieleisiä juttuja.

IMG_20160708_211617

IMG_20160709_195406

Suuntasimme viikko sitten lauantaina kesämokillemme Savitaipaleelle. Daniel oli ilmoittautunut Fin-5 rastiviikolle, joka järjestettiin tänä kesänä Haminassa. Yhteensä siis viisi suunnistuksen osakilpailua, joissa viikon kokonaistulos ratkaisee voittajan. Daniel kävi kisailemassa viitenä päivänä ja muuten eleltiin mökkielämää kesämökillä minun perheeni kanssa. Me muutkin kävimme yhtenä päivänä suunnistamassa kuntosuunnistusradat Finillä ja sprinttisuunnistuspäivänä kävimme katselemassa huippusuunnitajien menoa Haminan keskustassa.

Muutoin eka lomaviikko kului lähinnä mökillä puuhastellen, pitkistä yöunista nauttien, saunomisesta ja uinnista, urheilusta, kävelylenkeistä, ruuanlaitosta ja yhdessäolosta. Säät eivät tosin suosineet, mutta kolmannen perättäisen sadepäivän jälkeen siihenkin alkoi tottua. Lähestulkoon jo nauratti kun aamulla ulos katsoessaan sai päivä toisensa jälkeen katsoa harmaita pilviä ja sadepisaroiden rinkuloita järven pinnassa. Siihen näkymään tottui. Olipahan raikas ja happirikas sää liikuntaan ja saunaa oli mukava lämmittää jo päiväsaikaan. Kirjaakin tuli hieman luettua ja päivunet maittoivat sateen ropistessa mökin peltikattoon.

IMG_20160714_095029

Viikon mökkeilyn jälkeen Itä-Suomessa Savitaipaleella otimme suunnaksemme eilen länsirannikon kesäkaupungin Pietarsaaren. Tulimme tänne Danielin perheen luokse viettämään seuraavan lomaviikon, joka varmaankin jatkuu yhtä rennoissa tunnelmissa kuin edellinenkin. Näin raskaana ollessa sitä ei kovin paljon tarvitse, rentoa elämää alkaa arvostaa tässä raskauden loppuvaiheessa aika paljon.

IMG_20160712_130037

IMG_20160716_135913

Tälle kesälle emme myöskään buukanneet enää lentolippuja minnekään kauemmas lomamatkalle. Nautimme Suomen kesästä kasvavan masun kanssa ja teemme pienen kesälomareissun Ruotsiin ensi viikolla. Menemme Vaasasta lautalla yli Uumajaan ja ajamme sieltä rannikkoa pitkin Tukholmaan, missä olemme pari yötä hotellissa. Laivalle tulemme sitten takaisin Turkuun auton kanssa. Nyt siis viikko lomailua Pietarsaaressa ja ensi viikolla kesäreissu Ruotsiin. Sellaisia kesälomasuunnitelmia meillä.

Leppoisia heinäkuun päiviä sinnekin! 🙂

-Hilla

FitFashion

FitFashion on Suomen suurin ja paras aktiivisen elämäntyylin blogiyhteisö. Bloggaajien elämänmakuisista tositarinoista löydät motivaatiota ja ideoita arkeesi.

2 vastausta artikkeliin “Kesäloman eka viikko”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta