Kuka olen?

Blogia kirjoitan minä, Hilla Stenlund, 28-vuotias hyvinvointi- ja lifestyle-bloggaaja, pienen tytön äiti ja aktiivinen juoksun ja liikunnan harrastaja. Olen innostuja ja uskallan unelmoida, haluan kirjoittaa elämän makuista blogia ja kertoa elämästäni sellaisena kuin se on.

Blogissa jaan elämääni ja arkea, kirjoitan ajatuksiani äitiydestä, joskus treenaan kovaa ja välillä hiljempaa, mutta aina nautin elämästä ja haluan olla positiivinen, koska uskon sen voimaan. Rakastan to do -listojen tekemistä sekä suklaan ja salmiakin yhdistelmää. Työskentelen markkinoinnin ja viestinnän parissa, mutta olen tällä hetkellä äitiyslomalla lokakuussa 2016 syntyneen tyttövauvan kanssa. Koulutukseltani olen kauppatieteiden maisteri ja nykyisin myös yrittäjä markkinointitoimistossani.

Hilla Stenlund

Ota yhteyttä: [email protected]

I’m a 28 years old blogger, lover of training and running and mother for a lovely babygirl. I work passionately with marketing which is my full-time job. I started the blog in August 2013 as a diary to express my thoughts about life, training and wellbeing. You will find posts about running, training, recipes, traveling, thoughts in general, career and post from beauty to daily outfits. All round wellbeing is the heart of my blog and the main subject.

My biggest purpose is to inspire and encourage people to pursue their dreams and to listen to their hearts. I believe that there is much more potential in us than what we believe.

Now let the blog speaks for itself!
Sincerely,

Hilla Stenlund

[email protected]