Aloitin bloggaamisen vuonna 2013, olen vuosien varrella oppinut paljon blogimaailmasta, pr-yhteistöitä, vaikuttajamarkkinoinnista sekä kaikesta bloggaamiseen ja markkinointiin liittyvästä. Koulutukseltani olen kauppatieteiden maisteri ja pääaineenani olen lukenut markkinointia.

Vuonna 2017 äitiysloman aikana päätin tarjota omaa osaamistani yrityksille, yksityishenkilöille ja aloitteleville bloggaajille – aloitin freelacerina markkinoinnin, somen ja viestinnän konsultoinnin. Perustin markkinointitoimisto Floussan. Koulutuksen ja käytännön kautta olen idearikas ja toimeen tarttuva markkinoinnin tekijä, enkä pelkää haasteita. Haluan auttaa yrityksiä ja brändejä tekemään vaikuttavampaa markkinointia ja viestintää – rakentamaan brändejä, jotka huomataan.

Miten voisin auttaa yritystäsi? Olen kaverina, kun tarvitset apua markkinoinnin suunnittelussa ja toteutuksessa. Voit ulkoistaa minulle somen ylläpidon tai vaikka osan sisällöntuotannosta ja valokuvaamisesta. Koulutan sosiaaliseen mediaan ja bloggaamiseen liittyen, kirjoitan uutiskirjeitä ja rakennan toimivia, joskin pienimuotoisia verkkosivuja. Laadukas viestintä ja sisällöntuotanto ovat omia intohimojani. Kiinnostavilla sisällöillä tavoitat kohderyhmäsi ja herätät kiinnostuksen.

Olen ketterä kaveri, kun tarvitset tekijää tai uusia ideoita. Sparraan Sinut löytämään floun markkinoinnissa.

Myös blogini kautta teen yhteistyötä yritysten kanssa. Blogini saavuttaa kuukausittain 30 000-40 000 lukijaa, pääkohderyhmänä 25-55 vuotiaat suomalaiset naiset. Moni yritys hyötyy blogiyhteistyöstä kanssani uusia asiakkaita tavoitellessaan tai kasvattaessaan tunnettuutaan. Haluan aina tehdä blogiyhteistyöstä molempia osapuolia hyödyttävän kampanjan tai pidempiaikaisen yhteistyön.

Ota yhteyttä niin tehdään yhdessä osaamisestasi näkyvää!

Hilla Stenlund
+358 400 471154
[email protected]
Floussa / Y-tunnus 2820337-9