Hilla’s – uusi bloggaaja Fitfashionilla

Tästä päivästä lähtien Hilla’s lifestyle blogi löytyy täältä uudesta osoitteesta!

www.hillas.fitfashion.fi

cropped-MAKES.png

Edelleen mietin aina silloin tällöin, miten pitkälle on tultu kolmen vuoden takaisista ajoista, kun aloitin bloggaamisen. Olin tuolloin vielä opiskelija – elämä on ehtinyt muuttua aika paljon näiden vuosien aikana.

Perustin silloisen blogini Bloggeriin; koodailin ja hakkasin päätä seinään iltamyöhään, jotta sain blogini näyttämään jokseenkin sellaiselta kuin halusin. Blogi oli pystyssä muutaman päivän tuhertamisen jälkeen elokuussa 2013. Aloin kirjoittaa päiväkirjamaisesti omia kuulumisiani blogiin ja pikkuhiljaa ystäväni, puolitutut ja tuntemattomat löysivät blogini ja kävijämäärät alkoivat nousta. Jonkin aikaa blogattuani huomasin, että tekstini keskittyivät paljolti liikunta- ja hyvinvointiaiheisiin sekä nuoren naisen arkipäiväisiin tarinoihin ja ajatuksiin. Sillä tiellä mennään edelleen, vaikka paljon onkin ehtinyt tapahtua.

Blogattuani vuoden minua pyydettiin bloggaajaksi Fitfashionille, missä kirjoittelinkin jonkun aikaa, mutta isohkot kävijämäärät saivat minut kuitenkin hakeutumaan takaisin omaan blogiin, missä olen blogannut tähän päivään saakka.

Nyt äitiyslomalle siirtyessäni olen kuitenkin huomannut entistä vahvemmin, että nautin bloggaamisesta, ihmisten inspiroimisesta, blogin yhteisöllisyydestä lukijoiden ja kommentoijien kanssa sekä visuaalisuudesta ja luovuudesta. Blogin kautta olen tutustunut moniin mahtaviin tyyppeihin, löytänyt Helsingistä juoksukavereita ja treeniseuraa sekä saanut vertaistukea viimeisimpänä esimerkiksi raskausaikaan. Bloggaaminen on rakas harrastus, josta haluan mahdollisuuksien mukaan pitää kiinni myös tulevan vauva-arjen keskelläkin. Minulle tarjoutui mahdollisuus siirtyä takaisin Fitfashionille, A-lehtien alle bloggaajaksi ja koen, että se on tässä kohtaa juuri oikea ratkaisu. Tartuin mahdollisuuteen ja täällä ollaan taas.

Rohkeus, itsevarmuus ja päättäväisyys bloggaamiseen ovat kasvaneet roimasti näiden blogivuosien aikana. Kaikkia ei todellakaan voi miellyttää, keskustelua on hieno saada aikaan – parasta on kun blogiin löytää uusi lukija, joka kertoo saaneensa teksteistäni iloa. Kirjoitan omannäköistä blogiani sekä jaan arkeani ja fiiliksiäni teidän lukijoiden kanssa, jotka olette todellakin bloggaamisen suola ja sokeri. Kiitos kaikista sadoista kommenteista, joita olen blogihistoriani aikana teiltä saanut. Olen edelleenkin joka kerta iloinen, kun kommenttiboksiin kilahtaa uusia terveisiä teiltä.

Olen koulutukseltani markkinoinnin ekonomi ja tulevaisuudessa myös yrittäjyys voi olla mahdollinen vaihtoehto työrintamalla. Kuka tietää.. Ajattelen blogin olevan nykypäivänä myös hyvä väylä kasvattaa omaa brändiään ja pitää omaa ammattitaitoaan yllä tätä kautta somerintaman, viestinnän, markkinoinnin ja mainonnan uusista tuulista. Pääsyy se ei bloggaamiseen ole, mutta tällaisiakin asioita sitä tulee funtsittua. Itsensä kehittäminen ja haastaminen ovat minulle elämän elixiriä. Tässä hetkessä on hyvä olla käsi kädessä haaveiden ja tavoitteiden kanssa ja siksi otan blogiurallani seuraavan stepin Fitfashionin suuntaan.

Kiitollisena kaikista yhteisistä blogivuosista toivotan teidät rakkaat lukijat ruudun toisella puolen tervetulleeksi uudelle sivulle. Toivon, että voin tarjota teille täällä blogissa jatkossa mahdollisimman paljon positiivisuutta, hyvää mieltä ja aitoja hetkiä sekä ajatuksia arjen ja juhlan keskeltä. Suurin toiveeni on kannustaa blogillani lukijoita  hyvinvointiin niin sisäisesti, kuin ulkoisesti. Jaetaan yhdessä positiivisia fiiliksiä ja annetaan ilon tarttua

Facebook-sivustani voit tykätä täällä.

Instagram-kuviani voit seurata täältä.

Ihanaa tiistaita kaikille <3

-Hilla

www.hillas.fitfashion.fi

Follow my blog with Bloglovin

Hilla Stenlund - Lifestyle-blogi

2 vastausta artikkeliin “Hilla’s – uusi bloggaaja Fitfashionilla”

  1. Mukavaa seurata sun kirjoituksia, ajatuksia ja kuulumisia 😊❤ yrittäjyys kuulostaa hyvältä!

    • Kiitos kommentista Reija! Mukava kuulla. Jos katsos, jos sen yrittäjän polun valitsen, niin voin ottaa oppia sulta kirjanpitoasioissa. heheh. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta